Quantum Gravity in Paris­­­

Europe/Paris
Centre de conférenc­es Marilyn et James Simons (Institut des hautes Etudes Scientifiques)

Centre de conférenc­es Marilyn et James Simons

Institut des hautes Etudes Scientifiques

35, route de Chartres 91440 Bures sur Yvette
Description
Poster

Workshop Quantum Gravity in Paris­­­ Quantum LPT, Orsay - 17-21 mars 2014

The workshop "Quantum Gravity in Paris 2014" is the fourth in a regular series that aims at stimulating exchanges between different approaches to quantum gravity in all its aspects.

This year’s emphasis is on the fundamental definition of the theory and its mathematical aspects, rather than physical applications.

    • 09:30 10:30
      TBA 1h
      Orateur: Dr J. Lewandowski ­ ­ (Univ. Warsaw, Poland)
    • 10:30 11:30
      (Non)-geometry and non-geometric fluxes 1h
      Orateur: Prof. David Andriot (Albert Einstein Institute, Germany)
    • 11:30 12:00
      coffee-break 30m
    • 12:00 13:00
      Tensor Models/Group Field Theories: An overview 1h
      Orateur: Dr Joseph Ben Geloun (Albert Einstein Institute, Germany)
    • 13:00 14:30
      Lunch 1h 30m
    • 14:30 15:30
      Scattering Equations: From Riemann to Feynman 1h
      Orateur: Prof. Freddy Cachazo (Perimeter Institute, Canada)
    • 15:30 16:00
      cofee-break 30m
    • 16:00 17:00
      DT and CDT, theories of quantum geometry? 1h
      Orateur: Prof. Jan Ambjorn (Niels Bohr Institute, Denmark)
Your browser is out of date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×