EoCoE face-to-face meeting in Barcelona

Europe/Paris
Barcelona Supercomputing Center

Barcelona Supercomputing Center

Carrer de Jordi Girona, 29, 31, 08034 Barcelona, Spain
edouard Audit (CNRS)
Description

Due to the Covid-19 outbreak, this meeting has been cancelled. We apologize for the inconvenience.

Registration
Registration form - EoCoE F2F Meeting @ BSC
    • 13:00 15:00
      Parallel working sessions 2h
    • 15:00 15:30
      Coffee break 30m
    • 15:30 16:30
      Board meeting 1h
    • 15:30 16:30
      Parallel working sessions 1h
    • 16:30 17:30
      Bytelab Solutions / From research to exploitation 1h
      Speakers: Dr Monica De Mier, Dr Stephan Mohr
    • 08:15 08:45
      Welcome coffee 30m
    • 08:45 09:15
      General introduction 30m
      Speakers: Dr Edouard Audit (CEA / MdlS) , Julien Thélot (CEA / MdlS)
    • 09:15 09:45
      WP1 - Exascale science challenges in energy research 30m
      Speaker: Dr Edoardo Di Napoli (Forschungszentrum Jülich GmbH)
    • 09:45 10:15
      WP2 - Programming models 30m
      Speaker: Mr Mathieu Lobet (CEA / MdlS)
    • 10:15 10:45
      WP3 - Scalable solvers 30m
      Speaker: Dr Pasqua D'Ambra (CNR)
    • 10:45 11:05
      Coffee break 20m
    • 11:05 11:35
      WP4 - IO & Data flow 30m
      Speaker: Dr Sebastian Lührs (FZJ)
    • 11:35 12:05
      WP5 - Ensemble runs 30m
      Speaker: Dr Bruno Raffin (INRIA)
    • 12:05 12:35
      WP6 - Dissemination & Networking 30m
      Speakers: Dr Andrea Quintiliani (ENEA) , Dr Massimo Celino (ENEA)
    • 12:35 14:00
      Lunch break 1h 25m
    • 14:00 14:30
      SC1 - Wind for Energy 30m
      Speaker: Dr Herbert Owen (BSC)
    • 14:30 15:00
      SC2 - Meteorolgy for energy 30m
      Speaker: Dr Garrett Good (Forschungszentrum Jülich GmbH)
    • 15:00 15:30
      SC3 - Materials for Energy 30m
      Speaker: Dr Francesco Buonocore (ENEA)
    • 15:30 15:50
      Coffee break 20m
    • 15:50 16:20
      SC4 - Water for energy 30m
      Speaker: Dr Bibi S. Naz (Forschungszentrum Jülich GmbH)
    • 16:20 16:50
      SC5 - Fusion for energy 30m
      Speakers: Dr Virginie Grandgirard (CEA / IRFM) , Dr Yanick Sarazin (CEA / IRFM)
    • 19:30 21:30
      Social diner 2h
    • 08:30 09:00
      Welcome coffee 30m
    • 09:00 12:30
      Parallel working sessions 3h 30m
    • 09:00 10:00
      Project steering board meeting 1h
    • 10:00 11:00
      ECG meeting 1h
    • 10:00 12:30
      META Group meeting 2h 30m
    • 12:30 14:00
      Lunch break 1h 30m
    • 14:00 16:00
      META Group meeting 2h